partners

Xplore

De missie van Xplore: ‘Wij maken graag producten die een bijdrage leveren aan wat er werkelijk toe doet in het leven. In het klein en in het groot, dichtbij en ver weg.’

Xplore brengt als organisatie op creatieve wijze lastige onderwerpen onder de publieke aandacht. Als edutainmentbureau (leren leuk maken) zijn er vele succesvolle concepten en camagnes voor het Wereld Natuur Fond, Stichitng Doe Een Wens, Edukans, Clini Clowns, Kika en het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen geweest. De uitwerking hiervan varieert van leren op school tot aan het publicitair maken van maatschappelijke issues of problemen.

Bij het onder de aandacht brengen van moeilijke onderwerpen probeert Xplore altijd een entertainmentachtige insteek te hanteren. Als je mensen iets wilt bijbrengen, dan zul je dit op een aantrekkelijk manier moeten doen. Een manier waarop je inspeelt op de beleving van de mensen die je wilt bereiken. Xplore ziet zichzelf dan ook liever als een edutainmentbureau, maar dan wel een met de meest uiteenlopende capaciteiten onder een dak.

www.xplorenet.nl